Des de l’Assemblea de Joves Meruts tenim el plaer de convidar-vos a l’avantsala del V Aniversari del naixement del nostre pollet Merut. Per a aquesta ocasió comptarem amb la presència de tres grups d’estils ben variats per a poder amenitzar una nit plena de festa i bon rollet.

El concert es celebrarà a la Sala Multiusos d’Agullent.

Preu: 5 € amb cervesa

Hora d’inici: 23:00

Grups:

La Raiz, directament des de Gandia és presenten a nosaltres amb mescles de rap, reggae i rock per a fer-nos ballar amb temes dels discs de Sumere (2005), El Aire Muerto (2007) i Guerra al Silencio (2009).  Els seus components han arribat de diversos punts de la nostra geografia, i inclús d’altres parts del món com Colòmbia o Moçambic. La música de La Raiz és fruit del mestissatge i la unió de les cultures, sent reflex de la diversitat d’orígens dels components de la banda. Aquesta gran varietat d’estils, conformen la música d’un grup que és clar reflex i espill de la cultura del seu temps.

http://www.myspace.com/laraizband

Tashkenti, des d’Ontinyent ús presentem la collita de casa. Un grup que cada cop més va projectant la seva música a tot arreu i amb els que estem molt agraïts per la seva ajuda i recolzament incondicional a tots els nostres projectes. Aquest grup ontinyentí ja compta amb un llarg bagatge i han pogut fer-se escoltar, fins i tot, per Italia i Cuba. Esperem que gaudiu d’una música amb arrels llatines (rumba, cumbia,..) reggae, fanfàrria, un poquet de folk, d’skà i de xaxaxà.

http://www.myspace.com/tashkentiband

Mafalda, esta jove i prometedora banda ens presentarà el seu primer àlbum anomenat “MOLESTA”. El seu estil és la fusió del reggae i ska amb un toc punk . Onze persones en l’escenari, donant-ho tot i fent-te botar i ballar, és el que proposen aquests jóvens valencians. Segur que ens tindran preparada alguna sorpresa.

http://www.myspace.com/mafaldabanda

Com Arribar?

Feu click al botonet blau, després en itineraris i després seleccioneu la vostra localitat.
Mostra Concert Mig Any Meruts en un mapa més gran

Durant el concert podreu tindre a la vostra disposició informació relacionada amb la problemàtica actual de la construcció d’una linea d’alta tensió que passarà per les zones cremades a l’incendi del setembre de l’any passat.

http://arrel-ecologista.blogspot.com/2011/02/diferents-collectius-locals-i-comarcals.html

http://loscur.blogspot.com/2011/01/lobscurantisme-arrasa-muntanyes.html

http://nolineadealtatension.blogspot.com/2011/01/noticias.htm

Ús esperem!