MERUTS-Festes-del-llombo

Ja s’ha acabat el Meruts Festival, però des de l’Associació de Joves Meruts no parem! Hem preparat una activitat per a que tot el món disfrute de les festes del Llombo de la millor manera: Fent-se una tapa, passant una bona estona pel barri i com no, gaudint de la festa amb un bon concert!

Des del Meruts,en col·laboració amb l’associació de Veïns i l’associació de comerciants del Llombo, et convidem a que vingues a les festes del 9 d’octubre i pugues gaudir de les tapes originals dels bars del barri al mòdic preu d’un euro. A més podràs guanyar un premi si aconseguixes completar tots els bars de la Ruta! Durant els dies 7 i 8 es desenvoluparà l’activitat de les 11:00 a les 14:00 i de les 18:00 a les 21:00 ( Dissabte fins les 20:30).

També estarem a la matinal que organitza l’associació del Llombo fent un taller d’estampació de samarretes. Si et portes la samarreta podràs estampar el que vulgues!

I com no hi podia faltar bona música a les festes del llombo, el dia 7 a les tindrem concert al parc del llombo amb el rock melòdic de Helsinki, les melodies folklòriques de Gent del Desert i l’energia dels joves de La Sotana Atrapapolvo, un grup que ha sortit fa poc i que promet donar-nos moltes hores de música en el futur. Així que ja sabeu, si voleu passar unes festes d’allò més divertides, vingau al Llombo, no us arrepentireu!