Des de l’Assemblea de Joves Meruts us convidem a participar en les Jornades organitzades per la Plataforma Salvem el Tren i el Col.lectiu Ontinyent en Bici, el dia 15 ens podreu trobar a l’estació de tren d’Ontinyent fent el nostre popular taller de samarretes i gestionant la barra dels concerts de  Toni el de l’Hostal, Batà, Bausalva i Pelandruska. Com a joves i habituals usuaris de la línia ens sentim constantment afectats per la manca de flexibilitat, agilitat i fluïdesa del tren; és per això que ens unim a aquestes jornades de reivindicació declarant el nostre descontent per un tren que lluita per la seva existència, sempre justificada, dels milers d’usuaris que el fan servir dia rere dia.

El Col·lectiu Ontinyent en Bici i La Plataforma Salvem El Tren us volem convidar a la Festa del Tren dintre dels actes de la “Setmana de la Mobilitat” per al proper 15 d’octubre a l’estació de tren d’Ontinyent des de les 11h del matí. Volem reivindicar l’ús de tren, reclamarem la millora de freqüencia de pas de trens, l’adaptació dels trens per a persones discapacitades i que puguen pujar-se bicicletes al mateix. Però bàsicament continuem reclamant el de sempre… PER UN TREN VIU I EN CONDICIONS.

Hi haurà competició de petanca i cursa d’orientació, tallers varis concurs de paelles, una concentració i lectura de manifest a les 18h i actuacions acústiques de Toni el de l’Hostal, Batà, Bausalva i Pelandruska.

On estan les inversions promeses?
De que ha servit que la línia haja estat reconeguda d’interés general?
Es just que amb el que ha costat el AVE Madrid – “Levante” es prodien haver fet 190 línies noves com el tram Xàtiva-Alcoi?

ESPEREM LA VOSTRA ASSISTÈNCIA!!!
PER UNA LÍNIA EN CONDICIONS, PER UN TREN AMB FUTUR!!