V TRIATLÓ INTERNACIONAL DE PINGÜINS A ONTINYENT
“Conta la llegenda que cada hivern uns valents s’ajuntaven al Pou Clar i competien per veure qui resistia més temps la gelor de les aigües del Clariano. Conten que aquells guerrers lluitaven i nadaven contra l’adversitat. Conten que molts eren els qui s’havien congelat en aquelles aigües gèlides, que no havien aconseguit superar la dura prova, però any rere any es repetia aquella peculiar gesta.
Aquells que demostraven les seues habilitats eren rebuts amb clams i beuratges a la fortalesa Tavernícola. D’una vall a l’altra aclamaven els herois i celebraven un banquet i grans festes en homenatge a aquestes grans festivernades.
Són moltes les històries que conten sobre el Festivern, i cadascuna roman immortal al pas dels anys. La festa de l’hivern, la més gran de tot l’any.“

Aquest any, i recuperant el que comença a ser ja una tradició, arriba de nou l’esperat Triatló de Pingüins. Com no podia ser d’altra manera, el Pou Clar albergarà aquesta cita memorable en un ecosistema apte sols per a ments fredes.
La cita serà el pròxim 29 de desembre. A les 11:30 del matí podran començar a inscriure’s les participants que ho desitgen i a les 12:30 donarem el tret de sortida a la cursa. Seguiu aquestes instruccions i no dubteu més!

Com pots entrar gratis al Festivern?

Què necessites?
  •  Enredar a 2 amics/es
  • 1 bicicleta
  • 1 tovallola per al biruji (opcional)
  • Moltes ganes de nadar i, si vols, un vestit de neoprè
Com participar?
  • La inscripció és gratuïta i es farà al Pou Clar a les 11:30 del matí.
  • Tenim café descafeïnat per a tot lo món.
  • Cada equip pot tenir com a màxim 3 competidors (corredor de fons, nadador polar i ciclista experimentat)
Què pots guanyar?

Els 3 primers classificats s’emportaran entrades per al Festivern i tiquets de beguda

  • 1er premi: 6 entrades i 60 euros en beguda
  • 2on premi: 3 entrades i 30 euros en beguda
  • 3er premi: 3 entrades i 12 euros en beguda)

Organitza: Assemblea de Joves Meruts