The Funky Frankles han guanyat el Concurs de grups i tocaran al Meruts Festival 2012!!

Aquest dissabte es va celebrar la segona edició de Mig Any Meruts en la qual es disputava la final del Concurs de grups del Meruts. Els tres grups participants van quallar molt bones actuacions donant un nivell notable al concurs. Les votacions van estar molt renyides i fins al final no es va veure un clar guanyador. The Funky Frankles foren finalment els vencedors amb 88 vots, en segon lloc Komfusió amb 68 i en tercer lloc, amb 30 vots, Local 9.
 Després d’aquestes actuacions, gaudírem de dos grans grups com són Zulú 9.30 i Pirat’s Sound Sistema. Els Zulú, al seu primer concert en terres valencianes, van demostrar el perquè del seu èxit a Catalunya i arreu d’Espanya amb un concert que tots recordarem. I finalment, per acabar una nit ben completa, la Pirata, que tocaven per segona vegada amb el Meruts i donaren l’ultima estocada al concert.
A més, els assistens van poder sentir en primera persona el testimoni del nostre company Ivan, qui ens relatà els fets ocorreguts després que la passada setmana fóra agredit brutalment per agents de la policia nacional.
Finalment dir que ho vam passar de cine i donar-vos les gràcies a tots i totes els que han fet possible aquest concert, ja siga assistint, votant per internet o donant el seu suport. El Meruts no tindria sentit sense vosaltres. Salut i Meruts!!