Un any més l’Assemblea de Joves Meruts ha col·laborat amb el Feslloch −“el festival de la música en valencià”− amb el taller d’estampació de samarretes, i un any més que ha sigut tot un èxit. Ja és el tercer any consecutiu que traslladem les nostres plantilles a Benlloch per a realitzar aquest taller que continua augmentant l’afluència de festivalers i festivaleres.

El taller d’estampació de samarretes està pensat perquè els participants puguen expressar d’una manera crítica i reivindicativa la situació actual del País Valencià; aborden temes com la corrupció o la identitat dels valencians, però això sí, amb tota la ironia que ens caracteritza!

A més a més el taller també permet personalitzar les samarretes, ja que aquelles que vulguen poden portar la seua samarreta vella i donar-li un nou disseny. Allò important és que els participants aprenguen a fer la seua pròpia estampació de manera manual, fàcil i divertida.

Amb aquest taller hem pogut participar a molts esdeveniments socials, com a les Trobades d’escoles en valencià a València i a la Vall d’Albaida, a diversos festivals com el Feslloch, o al propi Meruts Festival, on organitzem una jornada de tallers per la vesprada i convidem a diferents associacions perquè ens porten els seus taller, activitats o reivindicacions i ens permenten gaudir d’elles. Aquest any, la jornada de tallers al Meruts Festival del dia 18 d’agost començarà a les 18 hores, just abans dels concerts.

Per últim, agraïm a tots aquells que es van apropar al nostre taller al Feslloch i també a l’organització del propi festival, que cada any es supera!