Des de l’assemblea de joves Meruts, et convidem a que vingues a passar amb nosaltres una vesprada d’allò més divertida! T’esperem el proper dissabte 18 d’Agost a partir de les 18:00 hores als camps de futbol de la Puríssima amb un fum d’exhibicions i tallers preparats dels que poder gaudir tots i totes.

Gràcies a les nombrosos associacions i persones que ens acompanyaran, podreu participar a les activitats plantejades, des dels més menuts fins als més majors. Comptarem, entre altres coses, amb les exhibicions de malabars, el grup de capoeira “Furia de Zumbi”, batukades de la mà de Batukem, i la colla de dolçainers “El Regall”. A més, podreu participar en diversos tallers com bé poden ser-ho el ja consolidat d’estampació de samarretes, intercanvi de llibres, globus amb peus, pintacares, aprendre l’art del “Macramé”, fer treballs amb materials reciclats, aprendre a jugar a Petanca amb els més veterans, participar en curses de sacs on se sortejaran dues entrades per als concerts de la nit, o plasmar el teu art en un llenç que hi haurà al recinte.
VINGUEU A PASSAR AMB NOSALTRES UNA ESTONA BEN MOGUDA!! Recordeu que és gratuït i que esteu totes i tots convidats!