Ja ha plogut molt des que vam fer l’últim concert i venim amb ganetes!!

Dissabte  6 d’abril del 2013

A partir de les 22:00 de la nit, al recinte de la fira amb els concerts d’ORXATA SOUND SYSTEM –SMOKING SOULS – ODI – ZEROKOMA

Orxata sound system:

Des de la ciutat de València, Orxata han integrat l’herència del techno valencià dels 90 i les sonoritats tradicionals mediterrànies amb multitud de ritmes perifèrics com la cúmbia, el kuduro, el funk carioca, el moombahton i el dubstep.
Al llarg dels seus quasi 10 anys de vida, han realitzat nombroses gires pel territori de parla catalana, l’Estat Espanyol, Alemanya, Àustria, Bèlgica, França i el Marroc.
Sempre han apostat decididament per la cultura lliure, publicant des del seu naixement tots els treballs a Internet sota llicències Creative Commons, a més fan ús de la tecnologia wiki i les xarxes socials per escriure les lletres de les cançons de manera col·laborativa.
Amb els seus dos discos anteriors, 1.0 i 2.0, han anat creant una gran família de seguidors i  encara més amb el tercer àlbum, 3.0, que venen de gravar a Islàndia i ara veu la llum.

Facebook Orxata Sound System

Web d’Orxata Sound System

Smoking soul’s:

Dirèctament des de Pego arriben quatre joves amb un so molt contundent, directe i que no deixa indiferent a ningú, amb el contrast harmònic d’una veu melòdica i que transmet en cada cançó allò que expressen les seves lletres. Tal i com ens mostren en la seua primera maqueta promocional, la seva tasca creativa no es limita sols a sons tan durs com els que predominen en gran part de les seues cançons. Es qualifiquen com un grup de rock-metal intentant presentar noves maneres d’oferir aquest estil mitjançant les diferents influències de cadascú dels components (jazz, funky, mestissatge, rock urbà, hardcore…). Smoking Soul’s inicien el seu projecte amb moltes ganes d’oferir una posada en escena directa i potent. En aquesta ocasió venen a presentar el seu nou treball L’Espenta que no deixara indiferent a ningú.

Facebook Smoking Soul’s

Web de Smoking Soul’s

Odi:

Des d’ Albaida arriba Odi que enguany fan 10 primaveres damunt dels escenaris i venen a Ontinyent amb el seu nou cd, EL BADAR DE LES CONSCIENCIES. Ritmes potents amb una mescla d’skareggae i dolçaina, aquest grup ens farà ballar i vibrar, de segur.

Facebook Odi

Web d’Odi

Zero coma:

Nou grup d’Ontinyent que es presenta als escenaris per primera vegada!

Facebook Zero Coma