cartell-meruts-festival-2013

L’Assemblea de joves Meruts us dona la benvinguda al Meruts Festival 2013!

Després de tot un curs merut en què hem participat un any més en les festes del Llombo, un dels nostres barris d’adopció; després de batre tots els rècords en el festiverner Triatló de Pingüins; després d’un gran Mig Any Meruts, el nostre xicotet festival hivernal, enguany guarnit d’orxata ben ben fresqueta; després de donar l’oportunitat als joves dissenyadors amb el I Concurs de cartells del festival; després d’haver participat com cada any, amb els nostres tallers, a la Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida i a l’ineludible Feslloch (Benlloch); després de col·laborar intensament amb el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent en l’organització del Nadal Jove, la Pasqua Jove i el recentment realitzat cicle de xerrades i cinefòrum “Lluites de hui. Moviments socials de el País Valencià”, que tancava el passat 3 d’agost amb una extraordinària Trobada de col·lectius, centres socials i ateneus; després de tot açò, i de la Festa Presentació del Meruts Festival 2013, arriba de nou a bon port el nostre buc insígnia, al nostre benvolgut barri de Sant Rafel, amb un cartell que de segur cumplirà les delícies de grans i menudes.

La Raíz, Txarango, Tardor, dj’s Escala i Corda i els ontinyentins Atzukak són els 5 grups que conformaran el Meruts Festival 2013. Serà el dimarts 20 d’agost quan ens tornem a donar cita, primer al parc del grup Ramon Llin, amb una vesprada repleta de tallers, actuacions i activitats on col·laboraran associacions i col·lectius diversos, i als camps de futbol de la Puríssima després, amb una nit de la millor música feta a casa.

El preu de l’entrada als concerts es manté en 6 euros l’anticipada i 9 euros en taquilla. A les barres podreu gaudir de preus populars i entrepans per als més famolencs.

Vos esperem, com tots els anys, per fer la festa més gran i millor!