ca-la-mera
Han estat anys de treball i esforç, d’assemblearisme i voluntariat. 8 anys creixent junts i aprenent els uns dels altres. Després d’aquest llarg viatge ens aturem per celebrar amb tots vosaltres una de les millors notícies que podríem donar-vos: tenim seu social!Tenim un espai propi, un lloc de trobada i d’interacció . Un ateneu popular preparat per donar cabuda a aquelles iniciatives socials, culturals i medi ambientals que ens afecten, ens envolten i ens interessen.

Vos presentem des del major dels entusiasmes l’Ateneu Popular Ca la Mera. Es troba situat al carrer Joan Belda Pastor número 10, al barri de Sant Rafel. Es tracta d’un espai multifuncional, amb una gran sala tancada, un porxat a l’entrada i un fabulós jardí.

I ara si, obrim portes! El pròxim dissabte 1 de febrer a partir de les 18h vos esperem a Ca la Mera per presentar-vos aquest nou projecte i explicar-vos tota la programació de febrer. Cal dir que si voleu presentar-nos propostes podeu aprofitar per exposar-les i seguidament, a les 20:30h la vetllada continuarà amb un vermut musical. Gaudirem d’una picaeta a càrrec de l’ Assemblea Joves Meruts Ontinyent i l’acústic dels amics i meruts Tashkenti. Tots els qui duguen 5 llibres seran obsequiats amb una samarreta del Meruts Festival.

Si voleu saber més, no dubteu en escoltar el nostre primer programa a Ràdio Aktiva la Vall: Cròniques Merudes.

 


Mostra un mapa més gran