Els dies  17, 18 i 19 d’abril, Ontinyent, capital de la Vall d’Albaida, acollirà per primera vegada el Festival Diània. L’Assemblea de Joves Meruts, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, organitzen un festival on 22 grups vinguts d’arreu del País, tant novells com plenament consolidats a l’escena musical, ens faran gaudir d’uns dies de festa i germanor, per viure d’una manera diferent les pasqües.

Grups del renom com La Raíz, Aspencat, Pepet i Marieta, Ki Sap, Sherpah, Arthur Caravan, Sant Gatxo, Mugroman i Pau Alabajos, entre molts altres, posaran l’accent a aquest festival que ha arribat per quedar-se i ser una alternativa única per a passar les pasqües, gaudint de bona música i de la bellesa incomparable de l’interior del País Valencià.

ls promotors han volgut mostra el seu desig de convertir-se en un referent d’oci cultural i una opció diferent per passar els dies de vacances amb els seus. A banda, el festival vol donar un impuls més al ventall musical produït des del nostre territori i a tots els col.lectius que d’una o altra manera van a sumar-se a les activitats i esdeveniments programats per a aquestos tres dies.

Tres dies de festa assegurada per tan sols 7 € el dia 17  i  15€ els dies  18 i 19 (ambdós) .

Per què Diània?

El terme Diània fa referència a les Comarques Centrals del País Valencià, una regió del País Valencià, que comprèn les comarques de la Costera, la Vall d’Albaida, la Safor, la Marina, el Comtat, l’Alcoià i la Canal de Navarrés i que traça una ruta desde Denia fins a Bocairent.

Un nom per a agermanar i fer una crida als veïns de la Vall d’Albaida i recordar-los que ací els espera la pasqua, un altra pasqua.

Una bona excusa per carregar-se la motxilla i fer comboi!