TOTS ELS DIMECRES A PARTIR DE LES 20.30 CURMETRATGES I A PARTIR DE LES 22H CINEMA A LA FRESCA!!!!!

DUS-TE L’ENTREPÀ PER SOPAR I ACOMPANYA’NS!

 

4 de juny:

IN TIME, Andrew Niccol (ciència ficció). Film de ciència ficció ambientat en un futur distòpic on l’envelliment humà s’atura als 25 anys i mor aplegat el moment, on l’única forma de guanyar  vida és emplenant uns rellotges de polsera on hi ha marcat el compte enrere de cadascú.

En aquest futur, el temps s’ha convertit en els diners amb els que es paguen les coses

11 de juny:

EL MUNDO ES NUESTRO, Alfonso Sánchez (comèdia). Dos kinkis del extraradi de Sevilla decideixen “atracar “un banc en plena setmana santa, el que no saben és que al banc es trobaran amb uns hostatges poc convencionals que fan d’aquesta una de les millors pel·lícules còmiques de la dècada.

18 de juny:

ENEMIGO A LAS PUERTAS, Jean-Jacques Annaud (històrica)

25 de juny:

FOOTBALL FACTORY, Nick Love (crítica esportiva). Reflexió sobre la violència al món del futbol, seguim a un hooligan del Chelsea en la seva quotidianitat de violència i enfrontaments amb els seguidors del Fulham. Un bon film per mirar d’entendre el que passa entre ultres i els motius que els duen a utilitzar el futbol com una excusa per a practicar la lluita lliure.

cinema a la fresca