DIVENDRES 20 DE JUNY: Vesprada de literatura i poesia amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, a les 19h.

 

  • PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “La profecia del llorer”, d’Antoni Rovira. Una novel·la d’aventures on dos filòlegs de la Universitat de Venècia, després de la troballa d’un manuscrit, emprendran un viatge a la recerca d’un tresor custodiat a les terres de l’Alguer. Paral·lelament, el inspector Noguera seguirà les pistes d’un crim ritual fins al cor de Montsegur, que farà creuar-se els camins dels protagonistes.

 

  • PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE POESIA:  “Sucre i cendra”, d’Alfons Navarret. A aquest poemari l’autor ens parla del periple vital que cadascú travessa des del naixement fins a la mort. Un viatge al voltant de l’existència, la ficció, el surrealisme i el simbolisme de tot el que ens envolta.

 

10447335_10204047803621121_1175105010_n