Programació de juny

DISSABTE 7 DE JUNY: Grup de criança (Col.lectiu lligam d’Ontinyent) de 10.30h a 13.30h. Xerrada: “Lactància Materna, primeres passes i funcions socials per a afavorir la mare, el pare, la família i el treball”

DIUMENGE 8 DE JUNY: Continuem amb el taller “Viatge al passat” a càrrec d’Araceli Canales. Un projecte socio-cultural per a que els xiquets interpreten i construeixen de maneres diferents la història del seu poble.

————————–————————–——————

DIVENDRES 13 DE JUNY: NIT DE KARAOKE, a partir de les 20h fins tancament. Vine a passar una nit divertida amb música des dels 80 fins l’actualitat!!

DISSABTE 14 DE JUNY: TALLER DE RÀDIO de 10h a 13h. Tots els mecanismes i sistemes de funcionament per tal de dur a terme la teua pròpia ràdio, a càrrec de Radio Aktiva la Vall.

DIUMENGE 15 DE JUNY: Continuem amb el taller “Viatge al passat” a càrrec d’Araceli Canales.

————————–————————–——————

DIVENDRES 20 DE JUNY: Vesprada de literatura i poesia amb la col•laboració d’Acció Cultural del País Valencià, a les 19h.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: “La profecia del llorer”, d’Antoni Rovira. Una novel•la d’aventures on dos filòlegs de la Universitat de Venècia, després de la troballa d’un manuscrit, emprendran un viatge a la recerca d’un tresor custodiat a les terres de l’Alguer. Paral•lelament, el inspector Noguera seguirà les pistes d’un crim ritual fins al cor de Montsegur, que farà creuar-se els camins dels protagonistes.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE POESIA: “Sucre i cendra”, d’Alfons Navarret. A aquest poemari l’autor ens parla del periple vital que cadascú travessa des del naixement fins a la mort. Un viatge al voltant de l’existència, la ficció, el surrealisme i el simbolisme de tot el que ens envolta.

DISSABTE 21 DE JUNY: : Grup de criança (Col•lectiu lligam d’Ontinyent) de 10.30h a 13.30h.

Exposició: REINSERCIÓ ZERO, a les 19h a càrrec de Jaume Carballo. Una exposició fotogràfica i amb textos al voltant de l’experiència de la reinserció i els seus protagonistes. Hi haurà un xicotet vermut i música en directe.
21h Sopar de germanor (baix braç).

————————–————————–——————

DIVENDRES 27 DE JUNY: NIT DE KARAOKE, a partir de les 20h fins tancament. Vine a passar una nit divertida amb música des dels 80 fins l’actualitat!!

DISSABTE 28 DE JUNY: TALLER DE RÀDIO de 10h a 13h. Tots els mecanismes i sistemes de funcionament per tal de dur a terme la teua pròpia ràdio, a càrrec de Radio Aktiva la Vall.

20h: EL ACÚSTIC DEL MES!!!!!