10273366_788153081251425_6252985630541493164_o

1 de novembre a les 13.30h: Presentació de Cassola Sense Corda. Apunta’t al dinar a cassolasensecorda@gmail.com, de vesprada la projecció del documental “Bou contra les cordes”, de Manuel Mira que ens acompanyarà al debat, i l’actuació de Xamfaina.

7 de novembre a les 19h: Xerrada sobre el documental “Què ens passa, valencians?” amb la presència de David Valls (director) i la protagonista, seguit de la projecció de la pel·lícula. Col·labora Cine Club Utiye.

15 de novembre a les 18h: Presentació del segell musical DIT creat per un col·lectiu de músics de Xàtiva, seguit de concerts i sopar popular.

21 de novembre a les 19h: Presentació a càrrec del Col·lectiu Blasco del llibre RESET RTVV. Al llibre analitzen el sistema comunicatiu valencià i exposen un model de radiotelevisió
pública de qualitat per a un nou context polític, econòmic i sociocultural.

29 de novembre a les 13h: Dinar de bous. Com ja és habitual celebrem el dinar típic de l’hivern: cassola al forn. Posarem música, ballarem i després tots a les carpes!

 

TOTS ELS DIMECRES: Taller de ràdio a les 20h i cinefòrum a les 22h

5 de novembre:  “Los cronocrimenes”, Nacho Vigalondo 2007. Un home descobreix a través dels seus prismàtics a una jove i intenta trobar-la enmig del bosc. De repent, un individu l’ataca per l’esquena. Tot fugint aplega a un laboratori científic on una màquina li ofereix la oportunitat de realitzar un viatge extraordinari de conseqüències imprevisibles

12 de novembre:  “Good Morning Vietnam”, Barry Levison 1987. Un Dj de la ràdio Adrian Cronauer, és enviat a Saigón per a treballar a una emissora de ràdio del exèrcit nord-americà, i canvia la dinàmica de l’emissora fins topar amb un tinent toca-pilotes

19 de novembre: “Welcome to Sarajevo”, Michael Winterbottom 1997. Història sobre dos corresponsals de guerra a la Bòsnia de principis dels anys noranta.

26 de novembre: “Z”, Costa-Gavras 1963. Z és un thriller polític, la pel·lícula, basada en la novel·la homònima de Vasilis Vasilikós, descriu la tensa i confusa cadena d’esdeveniments polítics, socials i institucionals que se succeeixen després de l’assassinat del polític i pacifista Grigorius Lambrakis.