Un any més, i ja en van 9, arriba el Triatló Internacional de Pingüins del Festivern al Pou Clar d’Ontinyent!

Com ja sabeu, l’Assemblea de Joves Meruts col·laborem en el festival valencià de cap d’any per antonomàsia amb l’organització d’aquest esdeveniment esportiu que fa fredat!
Però com que farem del fred calor, convidem als més valents i a les més agosarades a deixar-se portar el pròxim dissabte 26.

Preparats, llestes… Queda obert el període d’inscripció!!!

Salut i Festivern!

  • Els premis són intransferibles. Les tres persones que participen de l’equip del triatló són els guanyadors i únics beneficiaris del premi. Hauràn d’aportar nom, cognoms i DNI per poder participar. Els premis es recullen a taquilla els dies del Festivern, 30 i 31 de desembre de 2015.
  • Per participar es obligatori dissfresar-se de Pingüí. Hi haurà un quart i un cinqué premi destinat a guardonar la millor disfresa. Tot aquella persona que no vinga disfressada de pingüí no podrà participar a la cursa.
  • El Triatló consta de tres escenaris: natació, ciclisme i cursa. Tots els qui participen han de dur roba, calçat i bicicleta adecuats per a l’entorn; l’organització no s’encarrega de cap d’aquests elements.
  • En nombre màxim d’equips participants serà de 15. En el moment que s’arribe a aquest nombre d’equips quedaran fora les inscripcions posteriors.
  • El dia del Triatló es faran tres competicions de 5 equips cadascuna. L’equip guanyador de cadascuna de les tres competicions serà el guanyador final i absolut del gran premi.

Premis:

– Premi especial as millors pingüins
– 4 entrades i 50€ de beguda per a cadascun dels tres equips guanyadors.
– 3 entrades i 50€ en beguda per a l’equip amb la millor disfresa.

Per participar és obligatori signar un paper on s’eximeix de tota responsabilitat l’organització del Festivern i de l’Assembela de Joves Meruts.
12359876_435750819950708_8630169093395506733_n