Amb tota l’estima… les Merudes hem volgut fer el Febrer nostre! Cada cap de setmana hem preparat diferents activitats per a reivindicar l’estima en tots els seus aspectes, apoderar-nos de l’amor, llevar-li la feina a cupido, i caminar a poc a poc cap a una cultura menys heteronormativa, binaria, andro, i fal·locèntrica, per a alliberar-nos de tabús i convencions socials, i de contes d’amor romàntic, tòxic, gelós i possessiu.
Per tot açò i per més, 📣EL COL·LECTIU FEMINISTA LES MERUDES D’ONTINYENT DECLAREM FEBRER COM EL MES ANTIROMÀNTIC!📣
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👉Dissabte 3 de Febrer: Cafeta Sòrica
👉Dissabte 10 de Febrer: Projecció del documental “Yes, We Fuck!” i debat a càrrec de Rosa Conca.
👉Dissabte 17 de Febrer: Festa antiromàntica. Comptarem amb la fantàstica actuació de Atiro Hecho i amb la música de la companya Colomet. Tindrà lloc l’entrega de premis del II concurs de relats eròtics amb perspectiva de gènere, i us tenim preparat un sopar d’allò més sensual (Per a inscriure’s al sopar cal enviar un correu a lesmerudes@gmail.com)
👉Dissabte 24 de Febrer: Desmuntant la Transmissoginia. Una xerrada a càrrec de Claudia Oviedo més que recomanable!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Tot açò amb molt d’amor!