Com cada any setembre és el mes Estellés. Nosaltres volem repetir Festa Estellés amb sopar, recital de micro obert i concert acústic.

El micro obert l’organitzarem també quan t’apuntes (procediment al final del missatge). Si vols llegir un poema d’Estellés, cal que ens indiques quin, d’aquesta manera evitarem repetir-nos. Anima’t a recitar!!!!

Al concert acústic ens acompanyarà Toni de l’Hostal que estrena nou disc, Repom.Festa EstellésFesta Estellés
Sempre tenint en compte les mesures Covid per a continuar fent cultura amb garanties. Cal seguir les normes d’higiene, distanciament i protecció personal amb la carasseta. Soparem a l’exterior però tenim aforament limitat a 40 persones, 10 per taula.

Cal apuntar-se per correu electrònic: casalvalldalbaida@gmail.com o per whatsapp: 658975330