El proper diumenge 25 d’Octubre a les 19:30 projectarem del documental “Et recorde, Miquel” amb la participació de l’autora Maëla Sanmartín, un documental en memòria de Miquel Grau i de totes les víctimes oblidades de la trancisió espanyola.

SINOPSI

El 6 d’octubre de 1977, Miguel Grau queia al terra per l’impacte d’una rajola que havia anat a parar directament en el seu cap. Era l’època de la Transició espanyola, un període que s’ha considerat com a pacífic i modèlic, però que va tindre lloc en un ambient d’intensa violència i morts injustes. Miguel era un veí d’Alacant, un jove estudiant i treballador que aquella nit havia eixit a pegar cartells amb els seus companys per la Diada del País Valencià. Un acte que li va costar la vida. Des de llavors, el dolor i ràbia es van fer col·lectives, i Miguel va passar a convertir-se en Miquel, un jove que va morir per la defensa de la llengua i els drets dels valencians.

El documental tracta qüestions com la violència política, l’actuació de la justícia, el paper de la música amb la creació de la cançó d’Al Tall “A Miquel Grau”, els homenatges que s’organitzen cada any en Alacant en el seu record i la necessitat ineludible de recordar, encara hui, l’assassinat de Miquel.

Diumenge 25 d’Octubre a l’Ateneu Popular Ca la Mera, C/Juan Belda Pastor n 10 , Ontinyent

Obertura de portes 19:00h

Inici projecció 19:30 h

Aforament Limitat