⚫️El proper dissabte 31 d’octubre a les 17h. tens una cita a l’Ateneu!Des de Ca la Mera organitzem un torneig de La Fallera Calavera , un joc de cartes més valencià que el garrofó on tens com objectiu reunir els 5 ingredients mínims per fer una bona paella.

Partides imprevisibles, trucs, retrucs i contraretrucs, i cartes que no sabies ni que existien que poden capgirar la partida en una jugada… com les que podeu guanyar al torneig 😉

✍️És necessari inscriure’s enviant un correu a falleracalamera@gmail.com assenyalant els vostres noms, cognoms i número de telèfon.El torneig tindrà una aprotació econòmica de 3 euros per contribuir al finançament de l’Ateneu, i com a premi, dues cartes extraordinàries de La Fallera Calavera‼️

L’aportació econòmica es farà el mateix dia a l’Ateneu.No s’ho podeu perdre 💀☠️

SI voleu participar només heu d’inscriure-vos enviant un mail a falleracalamera@gmail.com

Les taules es dividran amb un màxim de 4 jugadors per taula per tal d’evitar l’excessiu allargament del torneig i respectar millor les mesures de seguretat. A la finales jugarà una partida que concluirà amb un primer premi i un segon de dues cartes extraordinàries de la fallera calavera que només es poden conseguir amb duels de caldero com aquestos.

Caldrà respectar les mesures de seguretat COVID-19 a l’espai i l’ aforament al torneig serà limitat (20 persones).